roodrijders zorgen voor chaos op brug

Op Twitter gonst het al weken van de klachten, maar ook wij waren er vandaag getuige van: door-rood-rijders die voor chaotische taferelen zorgen op de Hessel Mulertbrug in Ommen.

“Toen ik vanaf de zuidkant aan kwam rijden zag ik al een auto door het rode licht rijden,” vertelt Onze Man. “Maar toen ik zelf na groen licht de brug op reed, stond er bijna halverwege de brug ineens een enorme vrachtauto voor mij. Ik kon zelf nog net richting een vrij strookje naast de tijdelijke rijbaan sturen, maar de auto achter mij had nauwelijks ruimte meer. Resultaat: alles muurvast!”

Nadat de vrachtauto na veel gedoe uiteindelijk ruim baan had gekregen, kwam het verkeer van de andere van de brug alweer aanrijden. “Het ergste is dan nog dat iedereen je aankijkt alsof jij degene bent die fout zit,” zo besluit Onze Man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.