reunie van favoriet route 66 en de tronk

Favoriet, Route 66 en de Tronk. Jongeren van nu zal het misschien weinig zeggen, maar denk jij nog wel eens terug aan de tijd dat je uitging in Ommen bij deze kroegen? Er is een kans om voor een avond terug te gaan in de tijd en alles te herbeleven.

Op 23 maart houden Marja Steen-Heijink en Jannie Sissing een reünie voor iedereen die tussen 1965 en de jaren 70 uitging in Ommen. Het wordt een avond om oude vrienden te ontmoeten en te praten over die goede oude tijd. Er wordt muziek gedraaid van toen en oude foto’s op een scherm getoond. Misschien herken je jezelf nog wel op die foto’s, met lang haar en flower power-kleding wellicht?

Opgeven kan voor 11 maart bij Marja en Jannie.

Marja Steen – Heijink

Wilhelminastraat 10, 7731 BH Ommen

Tel. nr. 0529-453624

E-mail: steenhans@hotmail.com

Jannie Sissing

Sluijerweg 4, 7731 SZ Ommen

Tel. nr. 0529-451923

E-mail: sissing@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.