Home / archiefcentraal / regioteam neemt het op tegen hhc hardenberg

regioteam neemt het op tegen hhc hardenberg

Voor de vierde achtereenvolgende keer speelt het Regioteam Hardenberg dit jaar een wedstrijd. Na het jeugdteam van Grêmio Porto Alegre uit Brazilië (2010), de beloften van SC Heerenveen (2011) en Cruzeiro Esporte Clube uit Brazilië (2012) is dit jaar de goed presterende topklasser HHC Hardenberg de tegenstander van het Regioteam. De wedstrijd wordt dinsdag 28 mei 2013 gespeeld op sportpark Noppenweide in Bruchterveld, thuishaven van de 45 jaar geleden opgerichte voetbalvereniging Bruchterveld. De aftrap is om 19.30 uur.

Gert Heerkes (SC Veendam) en Michel Jansen (FC Twente) zijn de coaches van het Regioteam. Behalve de twee genoemde coaches, bestaat de staf van het Regioteam verder uit Evan Reinders (fysiotherapeut), Jan Seinen (medische verzorging), Johan Gaasbeek (organisatie/teammanagement) en Hans Heering (PR). Johan Gaasbeek organiseert de wedstrijd dit jaar in zeer nauwe samenwerking met de heren Gerrit Jan Lennips en Bert Lennips van de voetbalvereniging Bruchterveld.

De coaches Heerkes en Jansen selecteren in principe één speler van alle vijftien gemeentelijke voetbalverenigingen. De topscorer van de gemeente Hardenberg wordt ook opgenomen in de selectie. Het topscorerklassement wordt momenteel aangevoerd door Martijn Huisjes van Bruchterveld. De selectie wordt aangevuld met een aantal spelers uit het topamateurvoetbal of betaald voetbalorganisaties. Voorwaarde is wel dat de gastspeler een relatie heeft of had met de gemeente Hardenberg en/of met een voetbalvereniging uit de gemeente Hardenberg.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.