Home / archiefcentraal / pupillenteam svd toont succes f league

pupillenteam svd toont succes f league

Met de vorming van een F5 heeft SV Dalfsen na de winterstop acht van haar F-League- spelers een plaats in de voetbalcompetitie gegeven. Afgelopen zaterdag rondden de 6- en 7-jarige jongens hun eerste wedstrijd af met een overwinning van 7-0 op DES F6 uit Nijverdal.

Het kersverse pupillenteam lijkt daarmee na ongeveer een jaar lang onderlinge toernooitjes te hebben gespeeld op het thuisveld, klaar voor het ‘echte werk’. De F-League van SVD traint momenteel op vrijdagmiddag in de Trefkoele, maar gaat vanaf maart weer naar buiten. Dan trainen ze op woensdagmiddag en zaterdagmorgen. Voor jongens en meisjes is het een ideale manier om kennis te maken met voetbal. Bovendien blijkt het een goede opstap te zijn voor de echte competitie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.