Home / archiefcentraal / promotie vechtdal op fiets en wandelbeurs

promotie vechtdal op fiets en wandelbeurs

Op 9 en 10 februari vindt de Fiets en Wandelbeurs plaats in RAI Amsterdam. De toeristische regio’s Vechtdal, IJsseldelta, Waterreijk Weerribben Wieden, Twente en Salland zijn daar vertegenwoordigd om fiets- en wandelliefhebbers de mooiste routes van Overijssel te tonen.

Verschillende ondernemers uit de IJsseldelta vertegenwoordigen samen met IJsseldelta Marketing hun streek op de fiets- en wandelbeurs. De bezoeker wordt vakkundig geïnformeerd over de bijzondere plaatsen Kampen, Zwolle, Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis. De IJsseldelta onderscheidt zich qua toeristisch aanbod door haar drie Hanzesteden (Zwolle, Kampen en Hasselt) boordevol cultuurhistorie, de prachtigste waterrecreatie mogelijkheden op de IJssel, het Zwarte Water en het Zwarte Meer en de authentieke natuur van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Een uniek gebied uitermate geschikt om per fiets of wandelend te ontdekken.

Tijdens een bezoek aan de stand van IJsseldelta maken de bezoekers kans op een heerlijk weekendje weg in Hanzestad Kampen. De winnaar ontvangt twee overnachtingen bij Hotel van Dijk in Kampen inclusief ontbijt. In deze gezellige Hanzestad is altijd wat te doen en met de fiets kunt u gemakkelijk de IJsseldelta intrekken.

Onder het motto Proef de Pure Provincie nemen de toeristische regio’s in Overijssel gezamenlijk deel aan de 20e editie van de Fiets en Wandelbeurs. Iedere regio toont het bijzondere aanbod aan fiets- en wandelarrangementen, -evenementen, -routes en -routenetwerken. Voor iedere beursbezoeker is een gratis smaakfietsroute verkrijgbaar. Deze route voert je langs de prachtigste plekken in Overijssel en laat je genieten van de streek, de streekproducten en streekgerechten.

Tijdens de Fiets- en Wandelbeurs worden 22.000 Bezoekers verwacht. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.fietsenwandelbeurs.nl of www.vvvijsseldelta.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.