Home / archiefcentraal / presentatie over beperkte energie na kanker

presentatie over beperkte energie na kanker

Celie Journee van ergotherapie La Vie komt dinsdagmorgen 5 maart naar het Vechtgenotenhuis om een presentatie te geven met als titel: Belasting en belastbaarheid. Tot een paar jaar geleden was de enige remedie tegen vermoeidheid tijdens en na kanker: rust.

Onderzoek heeft echter uitgewezen dat juist lichamelijke activiteit de aangewezen methode is om de conditie en de kwaliteit van leven te verbeteren. Het is echter van belang dat er een goede balans komt tussen belasting (de energie die iets kost) en de belastbaarheid (wat je op dat moment aan kunt). Aanvang 10.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur. Opgave tot minimaal twee dagen vooraf. Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. De lezingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Voor opgave of meer info: vechtgenoten@live.nl of 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.