politie waarschuwt voor diefstal zitmaaiers

De politie waarschuwt voor schuurinbraken in het buitengebied van de gemeenten Ommen en Hardenberg. In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 werden vier inbraken gepleegd aan de Maatschappijwijk in Witharen (Ommen) en Balkbrug (Hardenberg). De politie verzoekt getuigen zich te melden.

De bewoners van vier woningen aan de Maatschappijwijk in Witharen en Balkbrug meldden dinsdagmorgen 5 februari bij de politie dat bij hen was ingebroken in de schuur. De inbraken moeten hebben plaatsgevonden tussen maandagavond 17.00 uur en dinsdagmorgen 08.00 uur. Bij drie woningen werd een zitmaaier weggenomen uit de schuur.

Diezelfde ochtend meldde een buurtbewoner dat hij had gezien dat een zitmaaier in een blauwe Volkswagen-bus werd geladen en vervolgens wegreed. Bij de bus was een kale man gezien van ongeveer 1.70 meter lang en een normaal postuur. De man droeg een grijs vest. Door meerdere politie-eenheden werd uitgekeken naar een blauwe bus, maar deze werd niet aangetroffen. Ook Burgernet werd ingezet. Dit heeft tips opgeleverd die worden meegenomen in het onderzoek.

Wanneer je iets hebt gezien van de inbraken of de blauwe bus, verzoekt de politie je contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.