Home / archiefcentraal / polhaar legt nieuw kunstgrasveld aan

polhaar legt nieuw kunstgrasveld aan

Met het nieuwe speelveld, dat begin april klaar moet zijn, wil de Polhaar de veiligheid verbeteren én een plek creëren waar de buurt- en schoolkinderen het hele jaar rond kunt spelen. In de oude situatie rolden nog te vaak ballen de Brethouwerstraat op en was de zandvlakte na neerslag vaak lange tijd niet bespeelbaar.

Voor de realisatie van het nieuwe speelveld kreeg de OV van de Polhaar financiële steun van onder meer het Fonds Coöperatief Dividend van Rabobank Vaart- en Vechtstreek, het Benny Wennemars Fonds (Woonstichting VechtHorst in Dalfsen), het Unifonds van Univé, de gemeente en de Polhaar zelf. Ook de OV zelf doneerde een bijdrage en zamelde met ouders en kinderen geld in middels een oud ijzer- en bloembollenactie.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.