Home / archiefcentraal / pkn kerk dalfsen ondersteunt hospice

pkn kerk dalfsen ondersteunt hospice

De PKN kerk Dalfsen draagt, vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid, het hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen een warm hart toe. Leden van de kerk zetten zich in als enthousiaste vrijwilligers die dagelijks in en om het hospice actief zijn maar ondersteunen daarnaast ook op het gebied van beleid en fondsenwerving voor de Stichting Vrienden van Hospice ’t Huis De Pastorie.

Ook heeft één van de predikanten toegezegd aanwezig te willen zijn voor hen die niet kerkelijk betrokken zijn maar wel behoefte hebben aan een bezoek. De diaconie van de PKN kerk heeft vanaf de oprichting meerdere keren ruim financieel bijgedragen aan de realisatie en het welslagen van het in juni 2012 geopende hospice.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.