Home / archiefcentraal / peter lenderink net naast podium

peter lenderink net naast podium

Peter Lenderink is ondanks een knappe derde plaats op de afsluitende 3000m in 4.08.49 niet in geslaagd om op het podium te komen. Hij werd vierde. Patrick Roest won de de 3000m in 4.05.23 en werd zodoende derde in het eindklassement achter kampioen Wesley Dijs en Marcel Bosker.

Lenderink was na de 1000m 1.17.44 (zesde tijd) opgeklommen naar plek vijf, maar zijn achterstand was te groot om het gat naar plek drie te overbruggen. Maar met een vierde plaats kan de Ommenaar zeer tevreden zijn.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.