passage feliciteert haar jubilarissen

hristelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage Dalfsen hield maandag 18 februari haar jaarvergadering in de Overkant. Maar liefst zeven dames vierden hun 40-jarig jubileum. Nummer acht was zelfs 55 jaar lid. Voorzitter Sjouk Vogelzang sprak de dames toe en overhandigde hen een bloemenhulde. Op de foto van links naar rechts: Jenny Uitslag, Dini Stroeve, Dina van Leussen, Dicky Kiezebrink, Henny Bakker, Gerrie van de Kolk (55 jaar), Bartha Dankers. . Een extra feestelijke karakter gaf Klaske Bakker deze avond met de ‘vassies’ van haar moeder, die ze als pareltjes over de feestgangers heen strooide.

Groot was het verschil toen de dames veertig jaar geleden lid werden. Sommigen bolgebuikt en allen bezig met hun gezin te stichten en hun bestaan op te bouwen. Maar de derde maandagavond van de maand was hun avondje uit: Passage (toen NCVB). Nog steeds komen ze samen op de derde maandag van de maand en houden zich bezig met allerlei maatschappelijke vraagstukken, maar ook ontspanning en vermaak ontbreken niet. Belangstellenden zijn altijd welkom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.