Home / archiefcentraal / palthehof zoekt oude films van nieuwleusen

palthehof zoekt oude films van nieuwleusen

Museum Palthehof in Nieuwleusen is op zoek naar oude films van en uit Nieuwleusen en omgeving. De films zullen worden gedigitaliseerd en gebruikt gaan worden voor een nieuwe serie theevisites in het volgende winterseizoen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat er privé-stukken van de films op de theevisites getoond zullen worden. In de digitale versie worden die er uit gesneden. Nadat de film gedigitaliseerd is krijgt men de originele film terug.

Het gaat zowel om videofilms als om films op filmspoel en zowel met als zonder geluid. Ook korte filmpjes zijn welkom. Van deze films wordt een nieuw geheel gemaakt voor de theevisites.

Het museum wil graag de theevisites op dezelfde manier voortzetten als die met de film “Nieuwleusen in 1966”. Deze waren afgelopen seizoenen steeds een groot succes. In totaal zijn er daarvan bijna twintig gehouden. Wanneer men films beschikbaar wil stellen, kan men contact opnemen door te mailen naar info@palthehof.nl.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.