open coffee andere manier van netwerken

Open Coffee Ommen nodigt ondernemend Ommen en omgeving (Dalfsen, Nieuwleusen, Oudleusen) uit voor een vierwekelijkse, informele en vrijblijvende mogelijkheid tot netwerken. “Het is leuk en motiverend om andere zelfstandigen en ondernemende mensen te ontmoeten. Als zelfstandige mis je vaak de uit het bedrijfsleven bekende koffieapparaatgesprekken. Het is een andere manier van netwerken dan ’s avonds via borrels”, vertelt Linda van Leeuwen.

Het maakt niet uit in welke branche je werkt. Lid worden is niet nodig, en deelnemen kan wanneer het je uitkomt. Een bijeenkomst kost 5 euro. Deelnemers kunnen onder het genot van een kop koffie (of thee) met elkaar van gedachten te wisselen, ideeën delen en medeondernemers, gevestigde maar natuurlijk ook startende ondernemers, uit verschillende branches (beter) leren kennen. Een kleine introductieronde waarin je jezelf en je bedrijf aan de bezoekers van die dag voorstelt is het begin van een ochtendje netwerken.

De volgende bijeenkomsten staan gepland op iedere vierde vrijdag van de maand. De eerstkomende bijeenkomst valt op 22 februari. En op 22 maart spreekt iemand van ROZ Twente. Ondernemers en starters zijn tussen 09.00 en 09.15 uur welkom bij Brasserie Tante Pos in Ommen. Vergeet je visitekaartjes niet.

Op LinkedIn kun je Open Coffee Ommen terug vinden en ‘lid’ worden, zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de data van de geplande bijeenkomsten. Voor meer informatie kun je u ook contact opnemen met Linda van Leeuwen van Vechtdal Office Support via: 06-57108894 of vechtdalofficesupport@kpnmail.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.