onder de pannen is uit de brand

Diezelfde nacht kwamen de schoonmakers om het water weg te werken. De schade was echter zo groot dat de schade-expert direct na kerst de beslissing nam: “Aan een schoonmaak beginnen we niet.”

Alles moest eruit en de totale voorraad ging naar een opkoper. Dat bracht met zich mee dat het hele pand, zowel boven als beneden gestript moest worden en opnieuw ingericht. Na bijna zes weken hard werken, sauzen en schilderen ziet de winkel er weer mooi en fris uit met hedendaagse artikelen.

Nu alles klaar is kunnen ze vrijdag 15 februari weer open. Lizbeth ziet ook een positieve kant in het voorval. Bepaalde oude merken hebben ze niet meer opgenomen maar daarvoor in de plaats enkele nieuwe, zoals BK pannen. Verder hebben ze een tv scherm geïnstalleerd zodat de klanten “24 hours kitchen” kunnen bekijken.

Voor de heropening hebben ze geen grootse plannen maar wel een leuke actie: De klanten die vrijdag en zaterdag hun inkopen doen krijgen een korting van 12,5 procent.