Home / archiefcentraal / ommenaar aangehouden voor diefstal diesel

ommenaar aangehouden voor diefstal diesel

Een 21-jarige Ommenaar en ee n27-jarige man uit Oude Pekela zijn in de nacht van zaterdag en zondag in Winschoten aangehouden voor diefstal van diesel.

Surveillerende agenten zagen een auto rijden vanuit een doodlopende weg in de richting van de Papierbaan in Winschoten. Toen zij poolshoogte gingen nemen zagen zij aan het eind van deze doodlopende weg een geparkeerde vrachtwagen staan waarvan de tankdop open stond. Hierop zijn de agenten achter de auto aangereden en hebben hen een stopteken gegeven. Daar bleek dat achterin de kofferbak van deze auto een ton met brandstof en een tuinslang lag. De mannen uit Ommen en Oude Pekela zijn hierop aangehouden op verdenking van diefstal van diesel uit de vrachtwagen. Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.