Home / Algem / obs heidepark feestelijk heropend

obs heidepark feestelijk heropend

Wethouder Maurits von Martels heeft donderdagmiddag de officiële heropening verricht van de openbare basisschool Heidepark in Lemelerveld. Na een grondige verbouwing heeft de school de deuren weer geopend.

De feestmiddag begon met een openingshandeling en een feestelijke voorstelling voor de leerlingen. Vervolgens kwam Von Martels om het officiële deel te openen, waarna de feestdag afgesloten werd met een open huis. De verbouwing was in de zomervakantie begonnen en was eind december klaar. “We hebben een prachtige school gekregen, waar we graag met veel plezier ons onderwijs geven,” aldus Willem Vroom, directeur van OBS Heidepark.

Zie onderstaande link voor een videoreportage van de opening:

[youtube url="http://www.youtube.com/watch?v=1rUYmZP7Mes"]

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.