nieuwe expositie in voormalige synagoge

In de voormalige Synagoge van Dalfsen is zaterdag 16 februari een expositie geopend met zeven regionale kunstenaars afkomstig uit Zwolle, Raalte, Coevorden, Ommen en Dalfsen. De expositie omvat schilderijen, foto’s en glasobjecten.

Het is interessant te zien hoe elke kunstenaar weer zijn eigen invulling geeft aan zijn werk. De expositie is nog te zien op woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

De eerstvolgende expositie van Hester Jans-Molenberg is te zien in de meivakantie en tijdens het kunst- en cultuurweekend van -kunst om dalfsen-.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.