nieuw seizoen paardkrachtig van start

Voor kinderen en jongeren die steviger in hun schoenen willen staan, start eind februari bij Paardkrachtig het nieuwe trainingsseizoen. Op zaterdag 2 februari is er eerst van 13.00 uur tot 15.00 uur een gratis kennismakingsworkshop aan de Koedijk 8 in Nieuwleusen.

De eerstvolgende achtweekse training start op zaterdag 2 maart voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar en in mei start er voor het eerst een training voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

De training richt zich op kinderen en jongeren die steviger in hun schoenen willen staan, zelfverzekerder willen worden of positiever in het leven willen staan. Het goede nieuws is dat voor een groot deel van de deelnemers de training wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.