n36 weer open voor verkeer

De N36 is weer open voor verkeer. Na een ongeval met een vrachtauto en twee personenauto’s is de weg afgesloten geweest. Er is niemand gewond geraakt.

Een vrachtauto met een lading turf, bestuurd door een 55-jarige man uit de gemeente Twenterand, reed over de N36. In een bocht naar rechts reed de vrachtauto door onbekende oorzaak rechtdoor, reed vlak voor twee tegemoetkomende auto’s langs en kwam vervolgens op de kant in de berm/weiland terecht. De bestuurder van de eerste auto kon nog op tijd remmen en een aanrijding met de vrachtauto voorkomen. De bestuurder van de achterste auto kon dit niet en kwam hierdoor in aanrijding met de voorliggende auto. In de twee auto’s zaten in totaal vier personen. Er kwamen twee ambulances ter plaatse maar na controle bleek er niemand gewond.

De N36 van Mariënberg naar de Witte Paal werd afgesloten. De personenauto’s en de vrachtauto moesten worden afgesleept.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.