miljoenen van provincie voor veiliger wegen

De provincie steekt miljoenen in bereikbaarheid en verkeersveiligheid in het westelijk deel van Overijssel. zo is er 485.000 euro beschikbaar voor de optimalisering van de route tussen het centrum van Dalfsen en het station en 250.000 euro voor een rotonde op de kruising tussen de Schurinkstraat en de Chevalleraustraat.

Ook projecten in onder meer Deventer, Hardenberg en Zwolle kunnen op een bijdrage van de provincie rekenen. In totaal gaat het om veertien projecten voor een bedrag van bijna 2,5 miljoen euro. Overijssel wil hiermee ten eerste de bereikbaarheid verbeteren, maar ook verkeersveiligheid en gedragsbe√Įnvloeding waren belangrijke overwegingen bij het al dan niet toekennen van de door de gemeentes aangevraagde subsidies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.