met korting naar center parcs bij c1000

Klanten bij C1000 Kamphuis in Dalfsen en C1000 De Groot in Nieuwleusen kunnen van woensdag 6 februari tot en met dinsdag 12 maart sparen voor korting bij Center Parcs. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een gratis zegel. Het totaal aantal gespaarde zegels is bepalend voor de korting: al bij 5 gespaarde zegels ontvangt de klant 40 procent korting op een bezoek aan zwemparadijs Aqua Mundo bij Center Parcs. Hoe meer zegels worden gespaard, hoe hoger de korting. Deze kan oplopen tot maar liefst 400 euro op een verblijf in een Center Parcs park in Nederland, België en Duitsland.

“Wij vinden het erg leuk om deze actie te organiseren,” aldus de ondernemers Jan de Groot en Ronald Kamphuis. “Iedereen vindt het lekker om er eens tussenuit te gaan. En met onze spaaractie is het mogelijk om dat met aanzienlijke korting te doen. En juist in deze economisch mindere tijden, is dat voor veel klanten zeer aantrekkelijk.”

De actie wordt in de week voorafgaand aan de actie ingeluid met een wedstrijd waarbij een gratis verblijf in Center Parcs te winnen viel. Uit de vele inzendingen zijn drie prijswinnaars getrokken. Tijdens de ‘finale’ zaterdagmiddag werd aan deze prijswinnaars de vraag gesteld hoeveel cottages h Center Parcs in totaal tot haar beschikking heeft voor verhuur over alle parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Mevrouw Klumper zat met 14.500 het dichtst bij het werkelijke aantal van 13.164 en won een gratis verblijf bij Center Parcs. Mevrouw Hilgenkamp en meneer van Loon gingen beide met een goed gevulde C1000 boodschappentas naar huis. De spaaractie loopt nog tot en met dinsdag 12 maart. Voor meer informatie kunt u terecht bij C1000 Kamphuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.