maatwerkadvies voor excellente school

Plaatselijk Belang buurtschap Ommerkanaal en de stichting Duurzaam Ommerkanaal feliciteren CNS Ommerkanaal met het behalen van de titel ‘excellente school’. Op maandag 4 februari ontving CNS dit predicaat uit handen van staatssecretaris Dekker. Hiermee behoren zij bij het selecte gezelschap van 32 scholen die door de vakjury zijn aangewezen. Tevens behaalde CNS Ommerkanaal de zilveren onderwijsprijs van Overijssel met het project ‘talentvol ondernemen’. Kinderen bewust maken van hun eigen talenten is het doel van het project.

In dit kader wil Plaatselijk belang buurtschap Ommerkanaal woensdagmorgen een passende prijs aanbieden aan de school: een maatwerkadvies. Het bewust omgaan met energie past naadloos in het project. Samen met de talentvolle leerlingen zal het schoolgebouw onderzocht worden op excellente energiezuinigheid. De stichting Duurzaam Ommerkanaal zal daarna samen met het bestuur van de school op zoek gaan naar middelen om, indien nodig, maatregelen te kunnen nemen om de school energiezuiniger te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.