lezing van groei en bloei in carrousel

Bezoekers van de lezing van Groei en Bloei op 21 februari kunnen alvast een vleugje voorjaar proeven. De lezing gaat over stinzenplanten. Boshyacinthen, boerencrocus, primula’s, anemonen en vele andere vroege bloeiers zullen te zien zijn tijdens deze kleurrijke diapresentatie die verzorgd wordt door Ruud Knol uit Apeldoorn. Velden vol boshyacinthen en lenteklokjes in ons eigen land maar ook in België en Frankrijk passeren de revue.

De lezing op donderdag 21 februari in de Theaterzaal van De Carrousel begint om 20 uur. Leden hebben gratis toegang, niet-leden betalen 5 euro. Meer info op www.ommen.groei.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.