Home / archiefcentraal / lesley klos winnares van jumbo fiets

lesley klos winnares van jumbo fiets

Bij aankoop van een 6-pack Crystal Clear 500 ml konden alle Jumbo- klanten meedingen naar de prachtige omafiets van een bekend Nederlands kwaliteitsmerk. Uit de vele deelnemers aan de verlotingsactie van Jumbo in samenwerking met Vrumona werd Lesley Klos getrokken uit de inleverbox. Lesley neemt altijd een flesje Crystal Clear mee naar haar werk en was erg blij met haar nieuwe fiets. Op de foto afdelingsmanager Kruidenierswaren Wijnand Schuurmans met prijswinnares Lesley Klos uit Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.