kulturhus zoekt deelnemers kunst om dalfsen

Ook dit jaar doet Kulturhus De Mozaïek weer mee aan Kunst om Dalfsen. Dit kunstevenement wordt gehouden in het weekend van 4 en 5 mei 2013. Tijdens dit weekend kun je op verschillende kunstpunten in de gemeente Dalfsen het werk bekijken van verschillende kunstenaars.

Het Kulturhus wordt dit weekend ingericht als een grote overdekte kunstmarkt. Het Kulturhus nodigt kunstenaren uit om hieraan deel te nemen. Dus maak je prachtige schilderijen, kun je pottenbakken of misschien wel heel mooi sieraden maken dan ben je van harte welkom. Natuurlijk mogen er ook demonstraties gegeven worden. Elke kunstvorm is welkom, of het nu gaat om tekeningen, schilderijen, foto’s, textiele werken, beelden of abstracte kunst.

Wil je deelnemen, meld je dan aan bij het Kulturhus via 0572 – 370306 of www.kulturhuslemelerveld.nl

De aanmeldingen moeten voor 13 maart 2013 binnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.