Home / archiefcentraal / knappe tweede plaats sharon hendriks

knappe tweede plaats sharon hendriks

Sharon Hendriks is tweede geworden tijdens de Grand Prix in Falun in Zweden. Na ruim 70 km won Yvonne Spigt de sprint van een kopgroep. Hendriks werd knap tweede en staat na drie wedstrijden op de derde plek.

Het seizoen van Sharon Hendriks van Team Renault en lid van de Stokvisdennen, kan niet meer stuk. Het is voor haar een seizoen met veel eerste keren: eerste top 10-notering bij een KPN-marathon (waarna er nog vele volgden), eerste keer top 10 bij het NK marathon op natuurijs met een zesde plaats, eerste keer top 10 bij de alternatieve elfstedentocht (tiende) op de Weissensee, vijfde bij het NK mass-start en nu een tweede plaats bij de finale van de KPN Grandprix op het natuurijs bij het Zweedse Falun; haar eerste podiumplaats bij een officiële KPN-marathon.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.