Home / archiefcentraal / kbs de polhaar huldigt prinses carnaval

kbs de polhaar huldigt prinses carnaval

De rest van de middag wordt het één groot feest voor alle kinderen op ‘Polharski’. Prinses Mirte, die in het dagelijkse leven Mirte Veldhuis heet, heeft er al helemaal zin in: “Wij gaan de hele school op de kop zetten. Daarmee beginnen wij eigenlijk al met een ‘gekke haren-dag’.”

Dinsdagmiddag wordt Prinses Mirte bijgestaan door haar gevolg, de Raad van Elf. De adjudanten zijn (van links naar rechts op de foto, eerste rij): Romein van Ommen, Martijn Rietema, Nele Rietema, Jade Kalshoven, Wout Schrijver, Daan Kleinlugtenbeld en (op de tweede rij) Gijs Roessink, Eva Boers, Prinses Mirte, Stijn van Gelderen en Laura Sietzema.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.