jonge musici in landgoedcentrum vilsteren

In het landgoedcentrum van Vilsteren zullen zondag 24 februari wederom drie jonge, talentvolle musici van het ArtEZ Conservatorium uit Zwolle optreden. Dit keer met een programma voor piano, viool en cello. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is vrij (collecte na afloop). Je dient zich wel vooraf aan te melden om zeker te zijn van een zitplaats.

Het trio bestaat uit Masha Galperina (piano), Reinold Broersma (viool) en Isabelle Gouder de Beauregard (cello). Ze zijn al op zeer jonge leeftijd met muziek begonnen en studeren momenteel aan conservatoria in Zwolle en Amsterdam. Behalve in kamermuziekverband, treden ze ook regelmatig als solist op en spelen mee met gerenommeerde orkesten.

In Vilsteren spelen deze jonge talenten achtereenvolgens het pianotrio op. 1 nr. 1 van Ludwig van Beethoven (1770-1827), pianotrio op. 8 van Johannes Brahms (1833-1897) en Primavera Porteña (lente) van Astor Piazzolla (1921-1992).

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Het landgoedcentrum aan de Vilsterse Allee 1d te Vilsteren, is vanaf 14.00 uur geopend. Na afloop van het concert is er een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur. Omdat het landgoedcentrum maar een beperkt aantal zitplaatsen heeft, is aanmelden voor dit concert verplicht.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar muzieklandgoedvilsteren@hotmail.nl

Volgend landgoedconcert:

zondag 10 maart: 15.00 uur Willibrorduskerk, Overijssels kamerkoor o.l.v. Eugène van Boheemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.