jan van uitert ook volgend seizoen bij de bevers

De Bevers zijn met Jan van Uitert overeengekomen dat hij volgend seizoen ook blijft bij de volleybalvereniging, met een optie voor nog een jaar. De Bevers strijden onder Jan van Uitert weer mee voor de prijzen. Na een uitermate succesvol seizoen 2011/2012 waarin promotie naar de 3e divisie en de regiobeker werden behaald, staan De Bevers momenteel boven aan in de derde divisie Noordoost en is promotie naar de 2e divisie een realistische doelstelling.

“Alle spelers zijn scherp en gaan voor het kampioenschap naar de tweede divisie” volgens de trainer. “De Bevers is een fantastische vereniging met voldoende talent en uitdaging waar ik graag nog wil blijven”, aldus Jan van Uitert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.