Home / archiefcentraal / halve finales nk jeugd bij flash

halve finales nk jeugd bij flash

In samenwerking met de Nederlandse Volleybalbond houdt volleybalvereniging Flash uit Nieuwleusen op zaterdag 9 februari de halve finales om het Open Nederlands jeugdkampioenschap van Nederland. De meiden van De Bevers uit Lemelerveld zorgen voor de regionale inbreng. Zij doen mee in beide categorieën.

De wedstrijden vinden plaats in sporthal De Schakel en beginnen om 9.30 uur. De kruisfinales worden gespeeld om 16.40 uur. De winnaars van dit toernooi plaatsen zich voor de finale op zaterdag 16 maart. Voor de finale plaatsen zich de acht beste teams van Nederland.

In Nieuwleusen wordt de categorie A (16/17 jaar) en categorie B (14/15) bij de meisjes afgewerkt.

Deelnemende verenigingen bij de A-meisjes zijn De Bevers Lemelerveld, V.C. Sneek, Emmen ’95, Flash Veendam, Smash Beilen, Sudosa-Desto Assen, Sleen, Olhaco Hoogeveen, Lycurgus Groningen en de Meeuwen Zuidhorn.

Bij B-meisjes zijn de halve finalisten De Bevers Lemelerveld, V.C. Sneek, V.C. Bolsward, DIO Bedum, Sudosa-Desto Assen, Impala Leek, Dynamo Tubbergen, Emmen ’95, Tornado Geesteren, de Meeuwen Zuidhorn.

Het toernooi is vrij toegangelijk.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.