gratis friet bij cafetaria snackerij ommen

Cafetaria Snackerij in Ommen doet van 1 februari tot en met 28 april mee aan de landelijke Gratis Frites-campagne van McCain. Tijdens deze campagne krijgt iedereen bij aankoop van twee producten naar keuze een gratis portie friet.

William Roke, eigenaar van Snackerij is erg enthousiast over de campagne: “Ik wil dolgraag mijn bestaande klanten belonen met een gratis frietje, maar ook nieuwe klanten trekken om hen kennis te laten maken met onze zaak. Ik nodig dan ook iedereen uit om mee te doen aan deze actie en bij ons te komen genieten van een gratis frietje.”

Een gratis frietje, wie wil dat nou niet? William van Snackerij legt uit hoe het werkt: “Meedoen is eigenlijk heel simpel en kan op verschillende manieren: scan de QR-code, na scannen van de QR-code voert het team van Snackerij de pincode in of ga naar www.gratisfrites.nl of naar de Facebookpagina van McCainNederland of van Snackerij Ommen en meld je aan. Ga met de aangemaakte gratis fritesvoucher naar Snackerij, koop twee producten en krijg je gratis portie friet met saus.”

Heb je ondersteuning nodig? Het team van Snackerij helpt je als het nodig is. Je mag zo vaak meedoen als je wil. Snackerij is te vinden aan de Slagenweg 3A in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.