goud voor marieke beniers van gvo

Acht turnsters van Gymnastiek vereniging Ommen (GVO) hebben zaterdag 16 februari meegedaan aan de plaatsingswedstrijden toestelturnen 5e divisie in Rijssen. Zeven dames wisten zich te plaatsen voor de finale en Marieke Beniers wist zelfs het goud in de wacht te slepen.

In de categorie jeugd behaalde Marieke Beniers het goud en met name de vloeroefening wist ze met overtuiging te turnen en de balkoefening met radslag maakte indruk. Ook Mariska Brinks kwalificeerde zich voor de finalewedstrijden.

Bij de pupillen1 deed Chantal Kremer goede zaken en eindigde mede dankzij een strakke vloeroefening op een vijfde plek. Bij de junioren leek Ilona Grotemarsink op goud af te stevenen maar enkele foutjes op de balk werden haar fataal en eindigde net naast het podium. Susan Harmeijer. Bij de pupillen2 turnden Silke de Witte en Tamar Martens een constante wedstrijd en eindigden daarmee respectievelijk op de zesde en vierde plaats en gaan daarmee ook door naar de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.