gezamenlijke warme maaltijd voor senioren

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt iedere laatste zondag van de maand een gezellige warme maaltijd voor senioren. De eerstvolgende datum is zondag 24 februari 2013. De maaltijd wordt gehoudenin hotel-restaurant het Roode Hert en bestaat uit soep en een hoofdgerecht. Om 13.00 uur ben je van harte welkom bij het Roode Hert, Hessenweg 41 te Dalfsen. De onkosten bedragen 10,00 euro per persoon, exclusief drankjes. De maaltijd is bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden.

Opgeven voor deze maaltijd kan tot donderdag 21 februari 2013, 12.00 uur via Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen: 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.