gemeente sluit hessenweg west af

De Hessenweg-West wordt afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Dat laat de gemeente Ommen weten in de gemeentelijke bekendmakingen in Vechtdal Centraal.

De Hessenweg West is een bekende route is voor het sluipverkeer tussen de Balkerweg en de N340. “Door dit gebiedsvreemd verkeer op de weg ontstaan regelmatig gevaarlijke situaties tussen de auto’s en de fietsers.”

Tussen de Bossteeg en de ingang naar het Koopcentrum West 5 wordt een speciale (brom)fietsstrook aangelegd. Vanaf juni tot de realisatie van de N340 is dit gedeelte van de weg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, uitgezonderd landbouwverkeer en de bezoekers van Koopcentrum West 5. De bewoners van de Hessenweg en de Bossteeg krijgen een ontheffing.

Het conceptverkeersbesluit ligt vanaf donderdag 21 maart 2013 zes weken ter inzage bij de balie van de publieksdienst van het gemeentehuis Ommen gedurende de normale openingstijden van het gemeentehuis. Binnen de genoemde termijn kunnen alle belanghebbenden hun zienswijze geven op dit voornemen.

Schriftelijke reacties richten aan: gemeente Ommen, Postbus 100 7730 AC Ommen. Mondelinge reacties: 0523 289395, dhr. Zoric. Persoonlijk: gemeentehuis/melden bij de balie van de publieksdienst

om een afspraak te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.