gap epm sponsort van flash meiden b2

Sinds het begin van dit volleybalseizoen is GAP Engineering & Project Management BV (GAP EPM) teamsponsor van Flash Meiden B2. In de mededirecteur Alexander Boer heeft Volleybalvereniging Flash een enthousiaste sponsor gevonden. “Van huis uit is GAP EPM erg sportief georiënteerd en willen wij betrokken zijn bij onze gemeenschap” , vertelt Alexander de Boer. “Daarom steunen we, samen met GAP IPP, al diverse sportverenigingen in Nieuwleusen, waaronder de tennisvereniging, de voetbalvereniging USV en de rijvereniging en ponyclub Hippisch Nieuwleusen.

GAP Engineering & Project Management BV is gespecialiseerd in het detacheren van technische specialisten en het adviseren bij technische vraagstukken in olie-, gas- en petrochemische industrie en de energiesector. Het familiebedrijf is twintig jaar geleden opgericht door Gerard (G.A.P.) de Boer. Zoon Alexander, die na 16 jaar afwezigheid weer in Nieuwleusen woont, is nu mededirecteur. De andere zoon (Gerhardi) is directeur van het zusterbedrijf GAP IPP. Het kantoor van dit familiebedrijf staat direct naast de rotonde op het bedrijventerrein De Grift in Nieuwleusen.

“Wij zijn enthousiast geworden over het ‘nieuwe’ beleid, dat enkele jaren geleden is ingezet bij Flash. Dit beleid heeft zich inmiddels vertaald in een gezonde vereniging met leuke teams”, aldus De Boer. “Hierin willen we ook graag een bijdrage leveren en zijn trots dat we meisjes B2 kunnen ondersteunen. Op dit moment staan ze op de eerste plek in de competitie en we hopen dat ze dit kunnen doortrekken en kampioen worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.