Home / archiefcentraal / exposanten gezocht voor kunst om dalfsen

exposanten gezocht voor kunst om dalfsen

Het meiweekend 4 en 5 mei staat weer voor de deur. In het Vechtdal wordt weer op tal van locaties kunst van diverse disciplines getoond. Een weekend lang kan men toeren langs kunstenaars op de mooiste locaties met een veelzijdigheid aan kunst.

De werkgroep is al volop aan het werk. Degene die nog graag deelnemen aan het evenement als exposant kan zich nog aanmelden tot 15 februari. Indien men zelf geen locatie heeft om te exposeren, draagt de organisatie daar zorg voor. Uw reactie graag naar secretariaat info@kunstomdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.