ekkelenkamp viert 75 jarig bestaan

Ellen en Ron namen het bedrijf vorig jaar over, al waren ze er daarvoor natuurlijk ook al werkzaam. In 2011 werd Ekkelenkamp heropend met het nieuwe concept van de jongste generatie. De naam kreeg als toevoeging Lunch – Diner – Patisserie, en zowel het pand als de menukaart kregen een metamorfose. Deze verbouwing was niet de eerste. Het bedrijf begon ooit als bakkerszaak, deed later de broodverkoop de deur uit en werd ijssalon waar je ook een frietje, gehaktbal en half haantje kon komen eten. In ’73 kwamen er een bar en meer zitplaatsen in het pand en in 1981 werd het bedrijf verbouwd tot een echte lunchroom. Tien jaar later volgde nog een verbouwing dat van Ekkelenkamp een grand café maakte. Het huidige Ekkelenkamp bestaat uit een uitgebreid restaurant met een ingekrompen patisserie-afdeling. Maar de ijsjes zijn nog steeds belangrijk.

Even een ijsje halen bij Ekkelenkamp, generaties in Ommen groeiden op met die gewoonte. Ook veel toeristen weten het ijsterras goed te vinden. Dat terras wordt binnenkort aangepakt. Ellen vertelt: “Het terras is een showtheater, een plek om te zien en gezien te worden. In de komende periode willen wij van deze plek nog meer een oase van rust maken, met comfortabele zitplaatsen en een gezellige aankleding.” Het vertrouwde ijsje van Ekkelenkamp, straks dus in een nieuw jasje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.