effewegnl vierde top sponsor flash

Enkele maanden na de start van het huidige seizoen heeft de vierde TOP-sponsor van Flash Nieuwleusen zich gemeld. De Nieuwleusense touroperator Effeweg.nl is sponsor geworden van de gehele herenlijn. Effeweg.nl is een jonge en enthousiaste touroperator met een aanbod dat bestaat uit meerdaagse en supervoordelige busreizen in heel Europa. Effeweg.nl bestaat sinds 2002 als onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express en is inmiddels een begrip in de Nederlandse reismarkt.

Effeweg.nl heeft duurzaamheid in het vaandel staan. Naast het reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook aan volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen kunnen worden aangeboden, wil de touroperator ook duurzaam ondernemen in de plaatselijke samenleving. Dit is voor hen een reden geweest om zich aan te sluiten bij Volleybalvereniging Flash.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.