Home / archiefcentraal / dommerdieck stevig aan kop

dommerdieck stevig aan kop

De uitwedstrijd van het eerste team van korfbalvereniging d’Ommerdieck tegen Juventa in Hardenberg begon in het voordeel van Juventa.

Agnes Krul (twee keer) en Miranda Huzen zorgden ervoor dat d’Ommerdieck voor kwam te staan. Juventa bracht de wedstrijd weer op gelijke stand. Miranda Huzen scoorde met een omdraaibal. Na een doelpunt van Juventa scoorde Martin Alteveer twee maal van afstand, gevolgd door een mooi samenspel met Carla Aalbers waardoor Henri Kikkert wist te scoren. Voor de rust bracht Juventa de stand op 5 – 7.

Na de rust wist Gerja Krul te scoren, gevolgd door een doelpunt van Juventa. Het lukte d’Ommerdieck om de verdediging lange tijd dicht te houden, ondertussen kon de aanval de voorsprong uitbouwen.

Doelpunten van Henri Kikkert, Miranda Huzen (twee keer), Gerja Krul (twee keer) en Carla Aalbers. Juventa wist nog twee maal de korf te raken, dit bracht de eindstand van de wedstrijd op 8 – 14.

Doelpunten van Miranda Huzen 4x, Gerja Krul 3x, Agnes Krul 2x, Martin Alteveer 2x, Henri Kikkert 2x en Carla Aalbers 1x. Door het winnen van deze wedstrijd blijft d’Ommerdieck stevig bovenaan in de competitie staan zonder verliespunten.

Zaterdag 9 februari speelt d’Ommerdieck In Deventer tegen Devinco. Aanvang 16.25 uur

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.