derde editie d dae outdoor festival

Stichting Hollands Talent wil de positieve en toegankelijke uitstraling van dancemuziek onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Mede daarom is het festival overdag gratis toegankelijk voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen en hun ouders. Zij kunnen tussen 13 en 18 uur gratis deelnemen aan verschillende workshops over bijvoorbeeld muziek en schilderen.

In samenwerking met Ruben Drost, jongerenwerker van “De Stuw” in Dedemsvaart vindt tussen 13 en 16 uur de finale van het Voortgezet Onderwijs pannavoetbaltoernooi op het Kalkoventerrein plaats.

Om 18 uur moeten alle bezoekers jonger dan 16 jaar het terrein verlaten en begint het avondprogramma.

Early Bird tickets kosten 5 euro en zijn tot donderdag 28 februari te verkrijgen via www.d-dae.nl. Er is slechts een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar. Vanaf vrijdag 1 maart zijn de reguliere tickets van 7,50 euro te verkijgen bij verschillende voorverkoopadressen zoals Multimediashop en Laziz in Dedemsvaart. Houd de organisatie in de gate via www.facebook.com/dedemsvaartdanceevent of @DedemsvaartDAE.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.