de veste ontevreden over woonakkoord

Eigenaren moeten volgens Sinke wennen aan lagere waarden. “Kopers krijgen nog te weinig armslag van de banken om zelfs die lagere waarden te kunnen betalen. Huurders gaan structureel meer betalen en corporaties worden verder afgeroomd. Er zijn in de historie ook geen voorbeelden te bedenken die aanwijzing geven voor verbetering van een markt nadat een overheid zwaardere lasten heeft opgelegd.”

De Veste moet voor 2014 nog ongeveer 40 miljoen vinden om de geplande nieuwbouw te financieren. “We zijn daar druk mee bezig. Vonden we dat niet dan betekent dat voor de werkgelegenheid een vermindering van 400 arbeidsplaatsen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.