Home / archiefcentraal / de veste ontevreden over woonakkoord

de veste ontevreden over woonakkoord

Eigenaren moeten volgens Sinke wennen aan lagere waarden. “Kopers krijgen nog te weinig armslag van de banken om zelfs die lagere waarden te kunnen betalen. Huurders gaan structureel meer betalen en corporaties worden verder afgeroomd. Er zijn in de historie ook geen voorbeelden te bedenken die aanwijzing geven voor verbetering van een markt nadat een overheid zwaardere lasten heeft opgelegd.”

De Veste moet voor 2014 nog ongeveer 40 miljoen vinden om de geplande nieuwbouw te financieren. “We zijn daar druk mee bezig. Vonden we dat niet dan betekent dat voor de werkgelegenheid een vermindering van 400 arbeidsplaatsen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.