Home / archiefcentraal / damitobeurs geopend

damitobeurs geopend

De Damitobeurs werd vanmiddag geopend. Burgemeester Han Noten kocht het eerste kaartje. Tot en met 2 maart kunnen bezoekers kennismaken met allerlei bedrijven uit Daflsen. De opbrengst van de beurs is voor de Imminkhoeve. Johan Bokma maakte foto’s bij de opening.

‘Het goede blijft’. Met dit motto wil het bestuur de aandacht vestigen op het zestigjarig bestaan van de Damito. Terugkijkend op de achterliggende decennia kan worden geconcludeerd dat er nog steeds sprake is van een levendige handelsgeest binnen de gemeente Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.