dames flash laat zich de punten niet afpakken

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Flash speelde zaterdag thuis tegen O.S.R. uit Odoorn. De vorige wedstrijd tegen O.S.R. hadden ze op de val reep gewonnen met 3-2, dit moest dus verbeterd worden. Daarom begonnen ze ook vol goede moed aan deze wedstrijd.

De eerste set ging erg moeizaam, de punten werden met moeite binnen gehaald. Toch pakte Flash de set met een 25-23. De tweede set moest beter, wat ook gebeurde. Het begin ging goed en met een mooie serie van Manouk Schoenmaker hielden ze dit ook vast. Deze set werd gewonnen met 25-17. Dan volgt de set waar de dames het meeste moeite hebben op scherp te blijven, de derde set. In deze set kwamen de dames uit Odoorn dichtbij, maar Nieuwleusen won ook deze set weer. Ditmaal met 25-21. Het kwam aan op de laatste set, deze ging weer moeizaam en de Flashdames lieten deze dan ook liggen. O.S.R won deze set met 25-21. Overall won Flash deze wedstrijd met 3-1.

Dinsdag 12 februari spelen de dames van Flash een thuiswedstrijd tegen Tjoba Klazinaveen. De wedstrijd begint om 19.30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.