dalfsen in race groenste dorp van nederland

Gemeente Dalfsen is gevraagd mee te doen met de wedstrijd Entente Florale, de competitie om de titel ‘Groenste dorp van Nederland’. Dalfsen doet mee met Dorp Dalfsen en Hessum/Vennenberg/Rechteren. “We gaan voor goud”, zegt wethouder Klaas Agricola.

De jury, die in mei of juni langskomt, beoordeelt het groen op visie, beleid en uitvoering openbare ruimte. “We gaan met ze op de fiets een rondje door Dalfsen doen: het dorp, het centrum en het buitengebied. Groen is ons visitekaartje.”

Concurrenten zijn onder andere Hilvarenbeek en Zuidlaren. “Zuidlaren is ook heel mooi. Maar wij hebben de Vecht, zij niet!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.