Home / archiefcentraal / dalfsen f1 kampioen in de zaal

dalfsen f1 kampioen in de zaal

Dalfsen F1 is zaterdag kampioen geworden in hun zaalvoetbalcompetitie. Leider Jos Eijkelkamp is trots op zijn ploeg:

“F1 is KAMPIOEN geworden in de zaal! Eigenlijk was het niet meer verwacht maar daarom des te leuker. Het was een rare competitie waarin we hele sterke tegenstanders troffen (drie uit de Hoofdklasse (Dedemsvaart, Nieuwleusen en OZC) en Lemelerveld)

Allereerst werden de eerste wedstrijdjes op 8 december afgelast i.v.m. het overlijden van een grensrechter. Daarna hadden we op 22 december een ronde van 4 wedstrijdjes waarin we net genoeg spelers hadden en dus geen wisselspelers. Op karakter (want er kwam ook nog een blessure) werden er door de jongens de nodige punten gehaald. Daarna hadden we een hele goede ronde in de Trefkoele op 12 januari (2 keer gewonnen en 2 keer gelijk).

Na deze 2 ronden bleken we op de 3e plaats te staan met maar 1 punt achterstand op 2 koplopers, nl. OZC en Lemelerveld. En dat met nog 1 ronde van 2 wedstrijdjes te gaan.

Aangezien we niet te veel druk op de jongens wilden leggen plus het feit dat we er van uit mochten gaan dat OZC wel zou winnen van de onderste hebben we het niet over een kampioenschap gehad. Maar wat blijkt: OZC verliest van de onderste. Wij wonnen daarna overtuigend van Nieuwleusen met 3-0 en daardoor konden we in de allerlaatste wedstrijd kampioen worden tegen Lemelerveld.

De jongens wisten dit inmiddels dus er stond veel spanning op de wedstrijd. Maar ze hebben keihard geknokt en gewonnen met 2-0, dus we waren zomaar KAMPIOEN. Een geweldige prestatie van de jongens in deze zware poule en prompt klonk in de hal “we are the champions”. Heel mooi gedaan door de mensen in de hal van Nieuwleusen.

Als beloning hebben we de jongens in de kantine van SVD getrakteerd op patat, want dat hoort er dan natuurlijk bij. En volgende week krijgen de jongens namens de vereniging ook nog een kampioenschaps-medaille, dus dan is het feest compleet. Al met al een hele mooie opsteker voordat we het veld weer opgaan!”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.