cursus over verkoopmethodes voor ondernemers

Henk Buitelaar organiseert samen met Paul Roks op vrijdag 22 maart een cursusdag voor ondernemers die meer omzet uit hun bedrijf willen halen. Zij hebben daarvoor de training Authentiek Verkopen ontwikkeld. Beiden zijn lid van de landelijke Dekkei Groep.

Deze verkoopmethode, geschikt voor zowel het verkopen van producten als van diensten, gaat uit van de behoeften van de klant en op welke manier de verkoper dit helder kan krijgen. Henk Buitelaar: “Je komt tegenwoordig niet meer weg met oude verkoopmethodes. Daar prikt een klant snel doorheen. Die heeft een probleem en wil dat opgelost hebben. Wij leren verkopers inzichtelijk te krijgen en te doorgronden, wat het probleem van de klant precies is en hoe ze er dan mee om moeten gaan. Hoe meer informatie ze hebben, hoe beter ze kunnen inspelen op de problematiek.”

De Dekkei Groep werkt volgens de Insights methodiek. Een letterlijk kleurrijke manier om inzicht in eigen voorkeurstijl en drijfveren te krijgen. Er wordt geleerd hoe vanuit eigen kracht en kwaliteiten een verkoopproces succesvol te doorlopen en af te ronden is. Sterke en zwakke punten worden duidelijk gemaakt en tools aangeboden, zodat de verkoper beter kan aansluiten bij de onbewuste drijfveren van de klant. Het is dus ondernemen op de manier die bij de persoonlijkheid van de verkoper past.

Voor dit soort trainingen, die voornamelijk in het westen van het land plaatsvinden, hoeven ondernemers deze keer niet ver te reizen, ze kunnen gewoon in het Vechtdal blijven. De training wordt gehouden bij Wildthout Hotel & Restaurant in Ommen. Van elke deelnemer wordt voorafgaand aan de training, middels een vragenlijst, een uitgebreid profiel aangemaakt. Dit om al enig inzicht te hebben in de eigen persoonlijkheid en manier van werken. Opgave uiterlijk 8 maart. Voor informatie: Henk Buitelaar 0627878 703 of info@hbta.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.