Home / archiefcentraal / cursus carinova borstvoeding de beste start

cursus carinova borstvoeding de beste start

Carinova houdt in Hardenberg weer de cursus ‘Borstvoeding, de beste start!’ en wel op donderdag 14 maart. De cursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit twee avonden: 14 en 21 maart. De cursus vindt plaats in het wijkgebouw, Floralaan 1 in Hardenberg (Baalderveld). Opgave graag vóór 28 februari. Dit kan telefonisch via tel. 0900 86 62 (lokaal tarief). Ook kun je je zich opgeven via www.carinova.nl De cursus is gratis.

Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. De cursus is bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.carinova.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.