cda verrast vrijwilligers kringloopwinkel

Al sinds 2007 gaat het CDA in Overijssel op pad om dit te doen . “We zoeken de mensen alleen op in de periode van verkiezingen”, benadrukte ze.

Antuma was lovend over de inzet van de Nieuwleusense coöperatie Nieuwleusen Synergie. “Provinciaal is door het CDA vorig jaar het nieuwe noaberschap als kracht benoemd, als drijfveer voor initiatieven van onderaf”. Ze stelde dat haar partij er van overtuigd is dat de kracht van de samenleving niet zit in de gemeente, de provincie of het rijk, maar in de mensen aan de basis. “Jullie kringloopwinkel Deuroe Veuroe is daar een prachtig voorbeeld van.” De beide Hennies van de Kringloopwinkel – Henny Aalbers en Hennie van de Velde – ontvingen namens alle vrijwilligers de bloemen en iedereen mocht smullen van de taart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.