bijeenkomst over leefbaarheid in vilsteren

Plaatselijk Belang Vilsteren houdt op maandagavond 25 februari een themabijeenkomst over leefbaarheid en duurzaamheid in het Parochiehuis in Vilsteren. Als gastsprekers zijn wethouder Ilona Lagas, Timo Veen van Duurzaam Hoonhorst en René Kuizenga van Duvast uitgenodigd.

Wethouder Lagas zal ingaan op het recent vastgesteld Gemeentelijk Omgevingsplan en de betekenis daarvan voor Vilsteren. Timo Veen van Duurzaam Hoonhorst vertelt over de ervaringen in Hoonhorst. Daar wordt onder het motto van ‘samen leven, wonen en werken in Hoonhorst’ gemeenschappelijk gewerkt aan een duurzaam Hoonhorst. Rene Kuizenga van Duvast gaat iets vertellen over energiebesparing in de bestaande woningbouw. Hierbij worden ook de resultaten van drie uitgevoerde energiescans van bestaande woningen in Vilsteren besproken. Als afsluiting van de avonden wil Plaatselijk Belang graag de mening van bezoekers horen over eventuele mogelijkheden en kansen voor Vilsteren.

Voor degenen die nu al belangstelling hebben voor dit thema of vragen hebben over energiebesparing in zijn/haar woning in of om Vilsteren, kunnen zich aanmelden bij Richard Bloo (richardbloo@hetnet.nl). De woningen in de buurtschappen uit Hessum, Venneberg en Dalmsholte die in en om Vilsteren liggen zijn ook welkom bij de thema-avond. Het Parochiehuis bevindt zich aan de Vilsterse Allee 2 in Vilsteren, De avond begint om 20 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.