bejaard echtpaar overvallen in woning

Een bejaard echtpaar uit Hardenberg werd zondagavond rond 18.15 uur overvallen in hun woning aan de Nachtegaalstraat. De man kwam opeens de woning binnen, waarna de bejaarde man riep dat de overvaller weg moest gaan. De overvaller ging er inderdaad vandoor.

De man was geheel in het donker/zwart gekleed en droeg een muts. Mogelijk droeg hij ook een sjaal of iets dergelijks voor zijn mond.

De politie zoekt getuigen die de man mogelijk na de overval in de omgeving van de Nachtegaalstraat hebben zien lopen. Neem hiervoor contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Bel M, 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.